SINOPSIS FITXA ARTÍSTICA VÍDEO GALERIA LA PREMSA DIU

 

banner_contesamagats

Sinopsis

On s’amaguen els contes?

L’humor i la imaginació es donen la ma en forma d’espectacle, Marcel Gros es presenta com un trobador de contes i empren un viatge per camins imaginaris plens de formes, papers, sons i colors… a la recerca de les històries que encara no són a dins dels llibres. Està disposat a anar on faci falta per trobar els CONTES AMAGATS, s’adona que d’històries n’hi ha per tot arreu, cal atrapar-les… i de vegades… et quedes quiet i les històries t’atrapen a tu! No deixis que t’expliquin sempre les mateixes històries…

Tu també pots anar pel teu “CONTE”.

Fitxa Artística

Creació, direcció i interpretació: Marcel Gros
Construcció escenogràfica: ma a ma
Serralleria: Josep Hergueta
Disseny d’il·luminació: Xavier Amat
Música original: M du Midi
Vestuari: “Señor”
Tècnica i secretaria: Maite Orriols

Durada de l’espectacle: 55 minuts (sense entreacte)
Espectacle per a públic familiar, a partir de 3 anys

Vídeo

Galeria

La premsa diu

 

TÍTERES EN OTOÑO / ZARAGOZA

Publicado por Irma Borges | Oct 15, 2020
Encuentracuentos, de Marcel Gros
Encuentracuentos es un espectáculo que mezcla diferentes disciplinas, y que reflexiona sobre la creatividad. Marcel Gros sin dejar su clown ingenuo, nos descubre la poética que se esconde detrás de elementos sencillos y conocidos: una escoba, un cubo de basura, simples folios de papel.
A través de rimas, de la trasformación de materiales y de la animación de estos, Marcel Gros nos va contando breves historias que él descubre en escena.

Un Marcel Gros de luxe estrena “Contes Amagats” a La Mostra

Un viatge imaginari a la recerca de les històries encara no escrites

Núria Olivé Montrabeta /Anoiadiari

El pallasso Marcel Gros no ha fallat. Com tots els espectacles que ha presentat al llarg de la seva trajectòria, l’estrena de “Contes Amagats” ha estat plena d’humor i ironia per petits i per grans. El pallasso ha encomanat els somriures al públic, format, aquest cop, per escoles i programadors.

A cavall de l’humor, la ironia, les metàfores i la imaginació, el pallasso Marcel Gros ha aterrat a La Mostra d’Igualada per estrenar l’espectacle “Contes Amagats”. En aquesta obra, Marcel Gros fa un viatge a través d’històries que encara no formen part de llibres. Des de la seva finestra, el pallasso emprén una aventura imaginària plena de formes, papers, colors i sorolls. Al llarg de l’obra va obrint capses de sorpreses que contenen personatges, objectes i materials envoltats per la màgia de ser tractats d’una manera especial.

En aquesta espectacle on l’humor i la imaginació es dónen la mà, Marcel Gros proposa deixar anar la imaginació, que els més petits gaudeixin de la innocència que els envolta i que els grans s’impregnin de l’essència de quan ets un nen. D’aquesta manera, el públic acompanya Marcel Gros al fons del mar, al pol nord o a la selva tropical, disposat a anar on faci falta per trobar els Contes Amagats.

I és que, segurament, un dels motius pels quals Marcel Gros és un actor de referència arreu del territori és per la capacitat, un cop més demostrada, de saber arribar amb les mateixes paraules al públic infantil i al públic adult. La subtilesa en l’humor i les picades d’ullet als adults, fa que tot tipus de públic s’encomani al seu humor, que cada generació llegeix de la seva manera.

Han estat moltes les generacions que s’han deixat encomanar per l’humor de Marcel Gros. Els que abans eren nens ara ho viuen com a pares, i així successivament, mentre les ganes de fer riure no se li acabin, Marcel Gros ho continuarà brodant dalt de l’escenari.

Anar a Anoiadiari

Marcel Gros estrena el nou espectacle a la Mostra

Mar Martí / ACN

L’artista manresà Marcel Gros va representar ahir l’espectacle Contes Amagats en la que va ser una de les set estrenes que es van viure durant la segona jornada de La Mostra d’Igualada de teatre infantil i juvenil. Fidel al principi de “donar molt amb poc”, Gros va tornar a mostrar la seva capacitat per a l’humor i la sorpresa.

 

Traductor: