SINOPSIS FITXA ARTÍSTICA VÍDEO GALERIA LA PREMSA DIU

 

banner_planetamart

Sinopsis

El protagonista ha perdut l’avió, també se li ha acabat la bateria del seu dispositiu mòbil i no es pot comunicar… està desesperat , però de cop i volta una lletra voladora l’acompanyarà a visitar un Planeta imaginari a través de la porta que transporta.

Donarà corda als records i farà rodar la roda del temps. i trobarà un conte xinès, un ninot de neu, la casa i el carrer on vivia quan era petit, cançons, objectes, dibuixos…que el portaran per sons, olors i imatges que faran que es trobi tant bé que sempre voldrà tornar al Planeta M. Art.

Tenim ulls per mirar, orelles per escoltar, nas per olorar, la boca per parlar, les mans per dibuixar, per abraçar i els peus per dansar, per córrer i caminar…i heus aquí que a sota del barret hi tenim el magatzem dels records, les emocions, les imaginacions… quan ens volem comunicar… comença l’ART.

Per explicar-vos la meva experiència en el Planeta M. Art… faré servir un Art en majúscules ja que combina tots els altres, la música, les paraules, el dibuix, el ritme, la dansa… se’n diu Teatre.

El Planeta M.Art , és un Planeta imaginat, un Planeta dibuixat on tothom hi és convidat. Tu pots ser protagonista perquè no oblidis mai que tu també ets artista! Com deia Marcel Duchamp… Artista és qui sàpiga mirar!

 

Fitxa Artística

Creació, direcció i interpretació: Marcel Gros
Construcció escenogràfica: ma a ma
Serralleria: Josep Hergueta
Disseny d’il·luminació: Xavier Amat
Música original: M du Midi
Vestuari: “Señor”
Auxiliar de serveis: MAITE ORRIOLS
Fotografies: MARC VILA i JOAN SALA
Fun Graphic: MICADEPOC
Agraïments molt especials: Teatre de l’Aurora d’Igualada pel seu acolliment, a l’Oriol de la Cia Pepa Plana per la roda del temps, a tots/tes els/les artistes que ens han fet arribar les seves creacions artístiques.

Durada de l’espectacle: 50 minuts
Espectacle per a públic familiar, a partir de 3 anys

Vídeo

Galeria

La premsa diu

 

 

Una estimulant passejada per un atractiu i proper planeta

Iolanda G. Madariaga / Recomana.cat

El pallasso Marcel Gros no ha fallat. Com tots els espectacles que ha presentat al llarg de la seva trajectòria, l’estrena de “Contes Amagats” ha estat plena d’humor i ironia per petits i per grans. El pallasso ha encomanat els somriures al públic, format, aquest cop, per escoles i programadors.

A cavall de l’humor, la ironia, les metàfores i la imaginació, el pallasso Marcel Gros ha aterrat a La Mostra d’Igualada per estrenar l’espectacle “Contes Amagats”. En aquesta obra, Marcel Gros fa un viatge a través d’històries que encara no formen part de llibres. Des de la seva finestra, el pallasso emprén una aventura imaginària plena de formes, papers, colors i sorolls. Al llarg de l’obra va obrint capses de sorpreses que contenen personatges, objectes i materials envoltats per la màgia de ser tractats d’una manera especial.

En aquesta espectacle on l’humor i la imaginació es dónen la mà, Marcel Gros proposa deixar anar la imaginació, que els més petits gaudeixin de la innocència que els envolta i que els grans s’impregnin de l’essència de quan ets un nen. D’aquesta manera, el públic acompanya Marcel Gros al fons del mar, al pol nord o a la selva tropical, disposat a anar on faci falta per trobar els Contes Amagats.

I és que, segurament, un dels motius pels quals Marcel Gros és un actor de referència arreu del territori és per la capacitat, un cop més demostrada, de saber arribar amb les mateixes paraules al públic infantil i al públic adult. La subtilesa en l’humor i les picades d’ullet als adults, fa que tot tipus de públic s’encomani al seu humor, que cada generació llegeix de la seva manera.

Han estat moltes les generacions que s’han deixat encomanar per l’humor de Marcel Gros. Els que abans eren nens ara ho viuen com a pares, i així successivament, mentre les ganes de fer riure no se li acabin, Marcel Gros ho continuarà brodant dalt de l’escenari.

 

Traductor: